Wouter

Project manager - Verhaert

Wouter is een projectmanager en systeemingenieur die in 2009 bij Verhaert is begonnen. Hij heeft gewerkt aan projecten in verschillende sectoren zoals voeding & dranken, compressoren, medische, nucleaire, afvalverwerking, logistiek en vele andere.

Wat houdt je job in?

Ik begeleid projecten van A tot Z. Zo kan het beginnen met de verkoop ondersteunen tijdens de eerste contacten met de klant of projectbenaderingen schrijven. Verder voer ik projecten uit, waarbij je dan budget en planning nauwlettend in de gaten houdt, en probeer ik zowel de klant als het Verhaert team op één lijn te houden en tevreden te stellen. Dit kan verschillen van project tot project. In zeer algemene zin zou ik zeggen: een team van mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden de doelstellingen laten vervullen van een klant.

Waar ben je op dit moment mee bezig?

Ik ben momenteel in de laatste fase twee medische prototypes te voltooien. Deze zullen worden gebruikt om een nieuwe methode te testen om katheters te leiden door het hart en de hersenen.

Wat zou je aanraden aan andere business developers?

In de innovatiebranche is een goede technische achtergrond een must. Hoewel tijdens een project uitstekende communicatieve vaardigheden nog belangrijker kunnen zijn. Dat laatste is voor mij altijd het moeilijkste geweest. Bovendien moet je flexibel, veerkrachtig, proactief, analytisch, zelfmotiverend en stressbestendig zijn en nooit stoppen met leren. Ik beweer niet dat ik dit allemaal ben, maar het is wel leuk om doelen te hebben!

Wat vind je leuk aan werken bij Verhaert?

Ik ben het soort persoon dat variatie nodig heeft om de dingen interessant te houden. Voor mij is werken bij Verhaert als job-hopping, maar dan zonder van bedrijf te veranderen. Om de paar maanden komt er een nieuwe klant, een nieuwe uitdaging, iets nieuws om te leren. Ik denk niet dat je deze kans bij veel andere bedrijven hebt. Gooi wat leuke collega's en een goede sfeer in de mix en daar heb je het!

Terug naar alle testimonials

Voor mij is werken bij Verhaert als job-hopping, maar dan zonder van bedrijf te veranderen. Elke paar maanden is er een nieuwe klant om mee samen te werken, een nieuwe uitdaging, iets nieuws om te leren.