Over ons

Masters in Innovation is de place to be voor gepassioneerde ingenieurs, productontwikkelaars en innovatieconsultants.

Met 5 complementaire bedrijven (Verhaert, Moebius Design, Lambda-X, Pegus Digital en Load) vormen we een toonaangevende groep in productontwikkeling. Samen delen we de passie voor innovatie en het verlangen om klanten resultaatgericht bij te staan in hun vooruitstrevende ontwikkelingen.

Wij geloven in de kracht van menselijk kapitaal en dat zowel talent als ideeën sneller groeien in een omgeving waar ze uitgedaagd worden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze mensen worden uitgedaagd met een variatie aan boeiende projecten binnen ons uitgebreid klantennetwerk, actief in een verscheidenheid van sectoren.

We stimuleren kruisbestuiving, multidisciplinaire samenwerking en het delen van ervaringen uit verschillende sectoren. Zo zorgen wij ervoor dat onze Masters in Innovation met een brede kennis van zaken onze klanten helpen in hun innovatieve ontwikkelingen via (on-site) consultancy, projecten, overdracht van technologie en incubatie.

Verhaert Masters in Innovation

Sinds 1969 helpt Verhaert bedrijven en ondernemers bij het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle innovatietrajecten. Onze experts zijn generalisten die het verschil maken door conceptuele en complexe zaken op een zeer pragmatische en tastbare manier te benaderen. Dit doen we door te werken in autonome multidisciplinaire teams die gevoed worden door 9 gespecialiseerde labs

  • AILab 
  • DesignLab 
  • Digital & DataLab 
  • Embeddedlab & SensorLab 
  • PhysicsLab 
  • InnoLab 
  • MechLab 
  • OpticsLab 
  • FabriLab

website Verhaert

Moebius Design Masters in Innovation

Moebius Design is de technical consultancy onderneming binnen de Masters in Innovation Groep. De consultants van Moebius Design ondersteunen het R&D team bij de klant ter plaatse. Hun expertisedomeinen zijn voornamelijk mechanica, machinebouw, elektronica (hardware, embedded of applicatiesoftware) en industriële productontwikkeling.

Website Moebius Design

Word jij onze volgende Master in Innovation?

Zit technologie je in de genen en is ontwikkeling je passie?
Werk je graag mee aan de ontwikkeling van de producten van de toekomst?
Ben je technisch creatief met een overtuigende en gedreven ‘can do’-mentaliteit?
Heb je een achtergrond in productontwikkeling, electromechanica, electronica of aanverwante?

Dan zijn Verhaert en Moebius Design Masters In Innovation jouw place to be.

Dompel je gerust al even onder in de websites van Verhaert en Moebius Design. Verder op deze website vind je alle actuele vacatures. Vind je niet precies wat je zoekt?
Solliciteer spontaan en neem even contact met ons op.

Tot binnenkort?