Stijn

Product design engineer - Moebius Consulting

Stijn studeerde in 2018 af als bachelor industrieel ontwerp en maakte deel uit van de eerste editie van de Masters in Innovation Masterclass. Hij werkte bij Tupperware op de afdeling productontwikkeling en kreeg onlangs een nieuwe projectopdracht bij Rein4ced.

Kan je ons meer vertellen over je werk op de afdeling productontwikkeling bij Tupperware?

Ik maakte deel uit van het productontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het vernieuwen van oudere producten om ze in de moderne tijd te brengen. Het belangrijkste deel van mijn werk was het aanpassen van het ontwerp om het product klaar te maken voor productie. Een kleiner deel van mijn werk was het ontwikkelen van conceptuele prototypes om de productfunctionaliteit te valideren. Om een product te ontwikkelen is telkens een heel team betrokken. De teamleden hebben hun specifieke vakgebied en geven bij elke stap van het proces feedback. Na elke gedetailleerde beoordeling verbeteren en modificeren we het product totdat we iets hebben dat klaar is om aan de consument te worden verkocht.

Wat is je eerste indruk na een paar weken bij Rein4ced? Wat voor soort bedrijf is het en welke uitdagingen verwacht je daar aan te gaan?

Mijn eerste indruk is geweldig. Ik ben erg enthousiast om hier de komende maanden te werken. Rein4ced is een startend bedrijf dat Carbon fietsframes produceert. Het bedrijf heeft een eigen methode ontwikkeld om de productie van deze carbon fietsframes volledig te automatiseren. Dit in tegenstelling tot de grote hoeveelheid handmatig werk die momenteel nodig is om een fietsframe te maken. Omdat Reinf4ced op het gebied van innovatie voorop loopt, is het echt een plek waar je elke dag iets nieuws ontdekt en leert. Ik ben erg benieuwd naar wat de komende maanden gaat brengen.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste sterke punten en mogelijkheden van Moebius Consulting als werkgever voor jonge afgestudeerden?

Moebius Consulting is een goede werkgever voor jonge afgestudeerden om in relatief korte tijd veel te leren over de industrie. Ze hebben me geholpen om mijn interesses en passie te ontdekken, terwijl ze me ondersteunen om deze interesses na te streven.

Terug naar alle testimonials

"Moebius Consulting heeft me geholpen om mijn interesses en passie te ontdekken en ondersteunt me om deze na te streven."