verschillende locaties in België
Other details
Match criteria
Function groups
  • Mechanical design
  • Mechanical design machinery

Junior Mechanical Design Engineer

VEB01233

Wie zijn wij?

Verhaert On-site Consulting is een Belgisch adviesbureau opgericht in 2006. Wij bieden oplossingen voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, medische apparatuur, automotive en consumentenelektronica.
Samen werken we aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten en bieden we expertise in conceptontwikkeling, engineering, prototyping, testen en projectmanagement.
Verhaert On-site Consulting maakt deel uit van de Verhaert Groep Masters in Innovation.

Jouw uitdaging

Je wordt uitgedaagd om betrokken te zijn bij verschillende projecten en een bijdrage te leveren aan het ontwerp en de verbetering van machines, apparaten en gereedschappen. Deze rol biedt jou de kans om jouw creativiteit en technische expertise verder uit te bouwen in een dynamische en stimulerende omgeving. Verhaert On-Site Consulting is actief in de regio's Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg en Brussel.

Wie ben jij?

Of je nu aan het begin van je carrière staat of recentelijk bent afgestudeerd, we zijn op zoek naar enthousiaste individuen met een achtergrond in Mechanical Design Engineering of vergelijkbare expertise. Je bent nieuwsgierig, innovatief en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en/of Engels zijn belangrijk voor deze rol.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten dat je proactief bent en open staat voor nieuwe uitdagingen. Als junior consultant bij Verhaert On-Site Consulting, wordt van je verwacht dat je flexibel bent, snel kunt schakelen tussen verschillende taken en voortdurend streeft naar professionele groei en ontwikkeling.

Ons Aanbod

Wat kan jij van ons verwachten:
Bij Verhaert On-Site Consulting bieden we een ondersteunende en stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en samen te werken met ervaren professionals binnen het vakgebied. We bieden ook mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling om jouw carrière te verbeteren als consultant alsook diverse voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en verzekeringen, evenals 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen voor een gebalanceerde work-life ervaring.


Waarom kiezen voor Verhaert On-Site Consulting:
Kies voor Verhaert On-Site Consulting omdat we jou de kans bieden om jouw carrière te laten groeien in een inspirerende en innovatieve omgeving. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij ons vind je een platform om jouw potentieel te realiseren en impact te maken binnen verschillende sectoren.

Location

verschillende locaties in België

Publication date

02.04.2024

Contact person

Robin Cox

Junior Mechanical Design Engineer
Delen:
Job alert
Create a job alert and receive new job opportunities by email.

Jobs in the spotlight

Recent jobs