Verschillende locaties in Vlaanderen
Other details
Match criteria
Function groups
  • Electrical engineer

Electrical Design Engineer

VEB01143

Wie zijn wij?

Verhaert On-site Consulting is een Belgisch adviesbureau opgericht in 2006. Wij bieden oplossingen voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, medische apparatuur, automotive en consumentenelektronica.
Samen werken we aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten en bieden we expertise in conceptontwikkeling, engineering, prototyping, testen en projectmanagement.

Verhaert On-site Consulting maakt deel uit van de Verhaert Groep Masters in Innovation.

Jouw verantwoordelijkheden

Deze functie vereist een geldige Belgische werkvergunning

Als elektrisch ontwerper werk je elektrische schema’s uit, neem je proactief deel aan het bepalen van hardware en randcomponenten en ben je betrokken bij het complete ontwerptraject. Je zet tevens concept- en detailstudies op, maakt I/O lijsten op en je bepaalt de nodige componenten.

Jouw profiel

  • Bachelor of Master Elektromechanica
  • Je beschikt over relevante ervaring (min. 2 jaar)
  • Je bent bedreven in het gebruik van tools zoals AutoCAD, EPLAN, en/of andere ontwerpprogramma's
  • Je hebt kennis van en ervaring met machinebouw
  • Je hebt oog voor detail en hebt een echte hands-on mentaliteit

Deze functie vereist een geldige work permit.

Jouw Competenties

  • Analytisch denken: Je bent in staat complexe elektrische vraagstukken te analyseren en oplossingen te bedenken die efficiënt en kosteneffectief zijn.
  • Teamspeler: Je kunt effectief samenwerken in multidisciplinaire teams en communiceert helder en constructief met collega's en klanten.
  • Innovatieve mindset: Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën en technologieën, en je bent bereid om continu bij te leren.
  • Zelfstandigheid: Je bent proactief en kunt zelfstandig beslissingen nemen, maar weet ook wanneer je hulp moet inschakelen.

Wat wij jou bieden

Sluit je aan bij ons team voor diverse projecten en continue groeimogelijkheden. Maak deel uit van een stabiele innovatiegroep en werk met een breed klantennetwerk. Geniet van een aantrekkelijk salaris, inclusief een auto en extraatjes zoals maaltijdcheques en verzekeringen. Je krijgt ook 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen voor een evenwichtige work-life ervaring.

Location

Verschillende locaties in Vlaanderen

Publication date

14.12.2023

Contact person

Sandy De Bock

Electrical Design Engineer
Delen:
Job alert
Create a job alert and receive new job opportunities by email.

Jobs in the spotlight

Recent jobs