Regio Halle
Other details
Match criteria
Function groups
 • Product design
Region to work in
 • Flemisch Brabant

Product Designer / Productontwikkelaar

VEB01278

Wie zijn wij?

Verhaert On-site Consulting is een Belgisch adviesbureau opgericht in 2006. Wij bieden oplossingen voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart, medische apparatuur, automotive en consumentenelektronica.
Samen werken we aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten en bieden we expertise in conceptontwikkeling, engineering, prototyping, testen en projectmanagement.
Verhaert On-site Consulting maakt deel uit van de Verhaert Groep Masters in Innovation.

Het profiel

Als productontwikkelaar help je de interne klanten van onze klant bij noden op vlak van winkelinrichting. De ene dag ontwerp je een nieuw type kassameubel, de andere dag werk je mee aan een slimme winkelkar!

Jouw takenpakket als productontwikkelaar in het team Retail product design van onze klant:

 • Je bedenkt en ontwerpt innovatieve producten en diensten op vraag van een van onze interne klanten.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling ervan van A tot Z en doorloopt hiervoor alle fases van het productontwikkelingsproces.
 • Je werkt in het intern prototyping lab van onze klant om je ideeën en beelden snel te vertalen naar tastbare modellen.
 • Je communiceert regelmatig over de status van je projecten naar de verschillende stakeholders. Je zorgt ook dat alles steeds binnen timing en budget gebeurt.

Competenties

 • Ervaring – Je hebt een diploma in productontwikkeling, hands-on ervaring is een meerwaarde. Je kunt werken met Solidworks of hebt ervaring met een ander 3D CAD pakket en bent bereid om snel bij te leren.
 • Analytisch – Je kan verschillende informatie en taken op korte tijd verwerken, zonder het overzicht te verliezen. Je onderscheidt hoofd- van bijzaken.
 • Creatief en kritisch – Je bent een creatieve geest en denkt in oplossingen. ‘Out of the box’? Bij jou is er geen sprake van een box! Tegelijkertijd blijf je kritisch voor je eigen werk maar ook voor de vragen van je interne klant.
 • Innovatief – Je hebt een flexibele mindset en staat open voor verandering en innovatie. Je bent ervan overtuigd dat innovatie de sleutel is tot competitiviteit, net als ons.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands of Frans. Je bent bereid om je kennis van de andere te taal te verbeteren via taallessen.
 • Hybride werken - 2 dagen thuiswerken

Ons Aanbod

Klaar voor een dynamische carrière? Als Consultant verbind je vrijheid met de zekerheid van een vast contract. Je duikt in uitdagende lange termijn projecten, vergaart een schat aan ervaring en kennis en bouwt verder aan een indrukwekkend cv.
Word lid van ons ingenieursteam, ontdek onze lange termijn projecten en omarm groeikansen. Werk in een stabiele innovatiegroep, geniet van aantrekkelijke voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en verzekeringen. Profiteer van 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen voor een gebalanceerde work-life ervaring. Grijp deze kans en maak jouw carrière buitengewoon met Verhaert On-Site Consulting!
​​Als cruciaal lid van Verhaert On-Site Consulting sta jij synoniem voor flexibiliteit en veelzijdigheid. Stuur je wagen naar gave opdrachten, en wij regelen projecten binnen 1 uur reistijd!

Location

Regio Halle

Publication date

08.07.2024

Contact person

Robin Cox

Product Designer / Productontwikkelaar
Delen:
Job alert
Create a job alert and receive new job opportunities by email.

Jobs in the spotlight

Recent jobs