Onze testimonials

Frederik - Multidisciplinair Project- & Systeemingenieur

Na een jaar academisch onderzoek naar innovatie binnen toepassingen van composietmaterialen zocht ik een nieuwe uitdaging in een onwikkelingsomgeving. Al gauw stootte ik op Verhaert New Products & Services. Het leek te mooi om waar
te zijn: een omgeving waar vele verschillende, vaak hightech en vooral innovatieve projecten uitgevoerd worden. Als systeemingenieur ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk gevarieerd: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Inge - Human Resources

 

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO waar je de ruimte krijgt je kennis verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied én daarbuiten.
De aangename sfeer, de mogelijkheid een evenwichtige work-life balance uit te bouwen en de kansen die je krijgt, maken dat ik elke dag met plezier kom werken.

Guus - Expert Analoge Elektronica


Na 5 jaar gespecialiseerd onderzoek in elektronische hoogfrequentsystemen ging ik bij Verhaert als Electronic System Engineer aan de slag.
De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden (medical, communication, consumer electronics,...) is naast uitdagend ook uitermate boeiend.
Dankzij de samenwerking met verschillende ingenieurs en de out-of-the-box bedrijfscultuur, krijg ik een veel ruimer beeld van zowel elektronische als niet-elektronische productvereisten, wat mij ook als ingenieur vervolledigt. 
Ik maak de nieuwste technologieën toegankelijk door ze te verwerken in de producten van morgen. Ik krijg ook onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert.
Zo kan ik binnenkort fier zeggen: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Patricia - Projectingenieur Elektronica

 

Mijn job geeft me tal van mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.
Geen enkele dag is dezelfde! Werken bij Verhaert is een continue verruiming mijn horizonten.

Kris - Senior Embedded Software


Na een carrière als Software Ingenieur bij grote telecombedrijven en chipproducenten, was het een echte eye-opener te ontdekken hoe dynamisch en efficiënt het er aan toe gaat bij Verhaert. Als Senior Consultant Embedded Systems ben ik verantwoordelijk voor de software van zeer uiteenlopende projecten, wat resulteert in een kennisverrijking aan hoge snelheid. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.

Vacatures
inregio Gent
[chapo]
inregio Gent
[chapo]
inregio Leuven
[chapo]
inregio Brussel-Anderlecht
[chapo]
inregio Vlaams-Brabant
[chapo]
inregio Leuven
[chapo]
inregio Dendermonde
[chapo]
inregio Dendermonde
[chapo]
inregio Roeselare
[chapo]
inRegio Gent
[chapo]