Actuele vacatures via RSS

RSS-feed met de laatste actuele vacatures met je eigen instellingen

Als je elke dag naar https://job.mastersininnovation.com surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Als er een interessante vacature bij zit, klik je simpelweg op de kop, die je naar de betreffende pagina brengt. Je kunt zelf je RSS-feed bepalen door onderstaand de bij jou passende instellingen op te geven. De vacatures die je daarna ontvangt zullen passen bij deze instellingen.

Filter instellingen

Het volgende webadres geeft de RSS-Feed:

On-line / webbased RSS-readers

Testimonials
Frederik

Als systeemingenieur ben ik mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk variërend: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Fantastisch boeiende uitdaging.
Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Testimonials

Inge

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen HR en Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO. De aangename sfeer en fijne collega's maken dat ik elke dag met veel plezier ga werken.

Onze testimonials

Guus

De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden is zeer uitdagend ook uitermate boeiend. Ik zie onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert. Zo kan ik binnenkort fier: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Onze testimonials

Kris

Werken bij Verhaert is een echte eye-opener: dynamisch en efficiënt. Als Senior Consultant Embedded Systems heb ik het voorbije jaar  meegewerkt aan zeer uiteenlopende projecten, fantastische uitdagingen en een ongelofelijke verrijking. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.

Onze testimonials

Patricia

Mijn job geeft me veel mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.

Onze testimonials

Contact

VERHAERT New Products & Services
Hogenakkerhoekstraat 21
9150 Kruibeke (B)
Tel.: +32 (0)3 250 19 00
Email: peter.roels@verhaert.com

Spontaan solliciteren

Heb je een passie voor ontwikkeling en innovatie? Ben je ingenieur, productontwikkelaar, fysicus, handelsingenieur of toegepaste economist? Wil je graag meewerken aan de ontwikkelingen van de toekomst? Solliciteer dan hier spontaan.

Onze masters aan het woord

Goedele

Product & mechanical design engineer

Lees meer

Louise

Consultant Designlab

Lees meer

Jens

Electronics & software engineer

Lees meer

Steph

Mechanical Designer

Lees meer

Michaël

Consultant Physicslab

Lees meer

Geert

Mechanical Design Engineer

Lees meer

Jochem

Consultant Physicslab

Lees meer

John

Mechanical Design Engineer

Lees meer