Masters in Innovation: Wie zijn Verhaert en Moebius Design?

Stap mee in de wereld van innovatie en ontwikkeling!

Masters in Innovation is the place to be voor gepassioneerde ingenieurs, productontwikkelaars en innovatieconsultants!
Decennia lang spelen wij een prominente rol in vooruitstrevende ontwikkelingen voor onze klanten, actief in een verscheidenheid van sectoren.
Het ontwikkelen van multidisciplinaire producten is het hart en de ziel van Verhaert, Moebius Design is de vooraanstaande partner bij het on site versterken van ontwikkelingsteams voor specifieke projecten.
Masters in Innovation is een groep de zowel expert is in het managen én ontwikkelen van nieuwe producten als bij het on site ondersteunen van ontwikkelingen bij de klant.
Dit biedt een uitermate sterke kruisbestuiving tussen beide activiteitengroepen met een sterke meerwaarde voor elke medewerker, zijn collega's (hetzij bij Verhaert, hetzij bij de klant) als voor de klant zelf.
Dit maakt deel uit van het unieke karakter van onze ondernemingen.

Bij Verhaert kom je thuis in een uitdagende en creatieve productontwikkelingsomgeving die bedrijven begeleidt in hun productontwikkelings- en innovatietrajecten.
Wij ontwikkelen innovatieve producten, systemen & strategieën voor onze klanten en functioneren als hun externe R&D of innovatie team.
Je collega's zijn gedreven, multidisciplinaire high-tech professionals die zich ten volle kunnen ontwikkelen in projecten voor de meest diverse bedrijven in tal van sectoren: machinebouw, medische equipment, : consumer goods, industry, ...
Bij Moebius Design staan creativiteit en technologie allebei op de eerste plaats.Ons team van consultants ondersteunt het R&D team bij de klant ter plaatse. De expertisedomeinen van onze medewerkers zijn: mechanica, machinebouw, elektronica (hardware, embedded of applicatiesoftware)en dit met verschillende ervaringsniveau's, van junior over medior naar senior, als technisch expert over projectingenieur en projectleider tot  project- of teammanagement, …

Werk je graag mee aan de ontwikkeling van de producten van de toekomst voor tal van bedrijven, zowel KMO's als internationale ondernemingen.
Is multidisciplinaire productontwikkeling een kolfje naar je hand? Heb je een breed technisch interessespectrum in combinatie met enkele specifieke technologische competenties?
Zit technologie je in de genen en is ontwikkeling je passie? Geknipt voor het betere denk-, reken, simulatie of conceptwerk, of gedreven in uitontwikkeling, prototypebouw of testwerk?
Dan zijn Masters In Innovation Verhaert en Moebius Design inderdaad jouw place to be.
Dompel je gerust al even onder in de websites van Verhaerten Moebius Design.

Verder op deze website vind je alle actuele vacatures. Vind je niet precies wat je zoekt?
Solliciteer zeker spontaan en neem even contact met ons op.
Want als proactieve ondernemingen kijken wij vooruit naar opportuniteiten!

Tot binnenkort?

Vacatures
inregio Kortrijk
[chapo]
inKruibeke
We have a challenging opportunity for a passionate high potential  Jr. Techxfer Business Development Manager who will help in realizing our growth ambitions.
inBrussels
The Innovation Project manager leads the development of new technology applications and systems : vending machines, coolers, and other beverage equipment platforms. Your challenges lie in the leveraging and implementation  of R&D initiatives and technologies and ensuring an efficient and effective introduction in the products of the future.
inregio Waasland
[chapo]
inGhent region
[chapo]
inGhent region
[chapo]
inregio Gent
[chapo]
inregio Gent
[chapo]
inregio Brussel-Anderlecht
[chapo]
inregio Vlaams-Brabant
[chapo]
inregio Leuven
[chapo]
Testimonials
Frederik

Als systeemingenieur ben ik mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk variërend: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Fantastisch boeiende uitdaging.
Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Testimonials

Inge

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen HR en Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO. De aangename sfeer en fijne collega's maken dat ik elke dag met veel plezier ga werken.

Onze testimonials

Guus

De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden is zeer uitdagend ook uitermate boeiend. Ik zie onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert. Zo kan ik binnenkort fier: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Onze testimonials

Kris

Werken bij Verhaert is een echte eye-opener: dynamisch en efficiënt. Als Senior Consultant Embedded Systems heb ik het voorbije jaar  meegewerkt aan zeer uiteenlopende projecten, fantastische uitdagingen en een ongelofelijke verrijking. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.

Onze testimonials

Patricia

Mijn job geeft me veel mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.

Onze testimonials