Contact

VERHAERT New Products & Services
Hogenakkerhoekstraat 21
9150 Kruibeke (B)
Tel.: +32 (0)3 250 19 00

Moebius Design
Bruiloftstraat 55
9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0)9 330 27 90

Neem contact op

Vacatures
Verhaert Masters in Innovation is looking for communication support. Driven by graphic design and communication? Looking forward to work in a creative environment where innovation is key? Apply now and join a team of passionate colleagues, innovating to improve our world.
Moebius Design is de onsite technical consultancy  onderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Een van onze klanten in de machinebouw en metaalindustrie op de as Antwerpen-Brussel heeft een uitdagende opportuniteit  voor een continuous improvement engineer.
Testimonials
Frederik

Als systeemingenieur ben ik mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk variƫrend: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Fantastisch boeiende uitdaging.
Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Testimonials

Inge

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen HR en Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO. De aangename sfeer en fijne collega's maken dat ik elke dag met veel plezier ga werken.

Onze testimonials

Guus

De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden is zeer uitdagend ook uitermate boeiend. Ik zie onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert. Zo kan ik binnenkort fier: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Onze testimonials

Kris

Werken bij Verhaert is een echte eye-opener: dynamisch en efficiĆ«nt. Als Senior Consultant Embedded Systems heb ik het voorbije jaar  meegewerkt aan zeer uiteenlopende projecten, fantastische uitdagingen en een ongelofelijke verrijking. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.

Onze testimonials

Patricia

Mijn job geeft me veel mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.

Onze testimonials