Onze testimonials

Frederik - Multidisciplinair Project- & Systeemingenieur

Na een jaar academisch onderzoek naar innovatie binnen toepassingen van composietmaterialen zocht ik een nieuwe uitdaging in een onwikkelingsomgeving. Al gauw stootte ik op Verhaert New Products & Services. Het leek te mooi om waar
te zijn: een omgeving waar vele verschillende, vaak hightech en vooral innovatieve projecten uitgevoerd worden. Als systeemingenieur ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk gevarieerd: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Pieter - Mechanical & Industrial Designer

Waarom ik graag bij Verhaert werk? De verscheidenheid van de opdrachten boeien me elke dag opnieuw. Er is geen kans op routine, geen moment van. In tegendeel zelfs, elke dag kijk ik uit naar nieuwe uitdagingen, leer ik nieuwe dingen bij als designer, ontwikkelaar, ingenieur, materiaalkundige ... Dat is het fantastische aan integrale productontwikkeling zoals wij hier bij Verhaert realiseren!  De multidisciplinaire projecten die we samen met de collega's met expertises in diverse disciplines kunnen realiseren, verruimen mijn blik, verbreden en ontwikkelen mijn competenties en laten me toe elke dag nieuwe dingen bij leren. Met de innovatieve ingesteldheid bij Verhaert is quasi alles mogelijk!

Rudy - Coordinator Embedded System & Software


Vandaag de dag wordt er van elke ingenieur verwacht "levenslang" bij te leren'. Bij VERHAERT krijgt deze stelling echter een heel andere dimensie. Het mogen meedraaien in een bedrijf waar de meest diverse, uitdagende en innovatieve projecten worden gerealiseerd met multidisciplinaire teams en dit in een sfeer van openheid en collegialiteit, met ruimte en aandacht voor persoonlijk initiatief, waar je telkens weer mag leren, is iets wat mij fantastische uitdagingen geeft, elke dag opnieuw. Het is voor mij een onmiskenbaar en voldoening gevend voorrecht. Dit maakt VERHAERT tot een uniek bedrijf in Vlaanderen.

Inge - Human Resources

 

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO waar je de ruimte krijgt je kennis verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied én daarbuiten.
De aangename sfeer, de mogelijkheid een evenwichtige work-life balance uit te bouwen en de kansen die je krijgt, maken dat ik elke dag met plezier kom werken.

Jef - Toegepaste Fysica

 

Met mijn ervaring in academisch onderzoek in de toegepaste fysica, heb ik als system engineer bij Verhaert mijn horizonten ruim kunnen verbreden.
Gedurende het voorbije jaar heb ik reeds aan tal van projecten meegewerkt in een brede waaier van toepassingsgebieden zoals onder andere: FPGA algoritmes voor een medisch toestel, opto-mechanisch design voor luchtvaartindustrie, FEM berekeningen voor staalindustrie... waardoor ik mijn expertises elke dag verruim.
Aan uitdagingen geen gebrek!

Guus - Expert Analoge Elektronica


Na 5 jaar gespecialiseerd onderzoek in elektronische hoogfrequentsystemen ging ik bij Verhaert als Electronic System Engineer aan de slag.
De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden (medical, communication, consumer electronics,...) is naast uitdagend ook uitermate boeiend.
Dankzij de samenwerking met verschillende ingenieurs en de out-of-the-box bedrijfscultuur, krijg ik een veel ruimer beeld van zowel elektronische als niet-elektronische productvereisten, wat mij ook als ingenieur vervolledigt. 
Ik maak de nieuwste technologieën toegankelijk door ze te verwerken in de producten van morgen. Ik krijg ook onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert.
Zo kan ik binnenkort fier zeggen: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Patricia - Projectingenieur Elektronica

 

Mijn job geeft me tal van mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.
Geen enkele dag is dezelfde! Werken bij Verhaert is een continue verruiming mijn horizonten.

Kris - Senior Embedded Software


Na een carrière als Software Ingenieur bij grote telecombedrijven en chipproducenten, was het een echte eye-opener te ontdekken hoe dynamisch en efficiënt het er aan toe gaat bij Verhaert. Als Senior Consultant Embedded Systems ben ik verantwoordelijk voor de software van zeer uiteenlopende projecten, wat resulteert in een kennisverrijking aan hoge snelheid. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.